diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Wonderen bestaan!

Evangelist Edwin Jonkhout

Evangelist Edwin Jonkhout

Op zaterdagavond 28 juli houden we een speciale dienst met gastspreker Edwin Jonkhout met als thema “Wonderen bestaan”. Edwin Jonkhout reist als evangelist over de hele wereld om te preken en te bidden voor zieke mensen. Hij ziet veel wonderen die God doet.

Tijdens deze dienst staat de wonderlijke kracht van God centraal. Wij geloven dat God niet een God is die aan de zijlijn toestaat aan kijkt hoe wij onze levens leven, maar dat hij betrokken wil zijn in onze levens. Wij geloven dat Hij in staat is wonderen te doen. Jezus liep op aarde rond en genas mensen door voor ze te bidden. Die kracht gaf hij door aan zijn leerlingen en zien wij nog steeds terug in onze diensten.

Wat voor wonder heb jij nodig? Voor de een is het genezing van ziekte. Mensen die vrij komen van rugpijn of andere klachten. Voor anderen zit het diep van binnen. Mensen wiens gebroken hart hersteld is. Zij konden de pijn uit het verleden een plek geven. Weer anderen worstelen met hun karakter en ervoeren dat Jezus hun heeft bevrijd van een verslaving. Bij God is niets onmogelijk.

Kom langs in onze zaal aan de Van der Kaaijstraat 60 en zie wat God kan doen in jouw leven. Ook als je vol met twijfel of vragen zit ben je van harte welkom.