diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Toneelvoorstelling: Gedreven door Succes

Toneelvoorstelling Gedreven door SuccesZaterdagavond 9 december om 20.00u in Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8 in Alkmaar

“Het gaat me lukken. Nee, het moet me lukken!”

Gedreven door succes, streven naar perfectie, meer bereiken dan wie dan ook. Een mooi, maar ook gevaarlijk doel. Eén op de acht jongeren tussen de 25 en 35 jaar heeft klachten gerelateerd aan een burn-out. Dat is meer dan ooit tevoren. Wat is hier de oorzaak van en hoe is het op te lossen?

In deze toneelvoorstelling worden we meegenomen in het leven van Mirthe. Mirthe doet er alles aan om uit te blinken in haar baan, studie en privéleven. Voor haar moet het altijd beter, maar wat is toch de sleutel tot succes? Het moet wel vastlopen in haar leven.

De groep die het toneelstuk speelt is een christelijke toneelgroep die in heel Nederland regelmatig toneelvoorstellingen organiseert. Zij zijn onderdeel van Evangeliegemeente De Deur Alphen aan den Rijn. Met originele opvallende producties brengen zijn op een andere manier de boodschap van het evangelie.

Deze avond met toneel en live muziek wordt gehouden in de Don Bosco zaal van Wijkcentrum Overdie en is gratis toegankelijk. De toneelvoorstelling start om 20.00u. De zaal is open vanaf 19.45u.