diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Wat is de koers van jouw leven? Speciale dienst in AZ stadion

Waar wil je heen met je leven? En welke richting moet je dan nemen? We hebben enorm veel vrijheid om zelf te kiezen hoe we ons leven gaan leven, maar waar worden we nu echt gelukkig van? Wij geloven in God en dat hij ons kan helpen om het beste te vinden voor onze levens. En dat hij ons niet alleen de weg kan wijzen, maar ook de kracht kan geven om er te komen. Hoe zou dat voor jou zijn?

Edwin Jonkhout

Op zaterdagavond 7 december zijn we in het AZ Stadion voor een speciale dienst met evangelist Edwin Jonkhout. Hij is een ervaren en bevlogen prediker, die over de hele wereld gaat om te spreken in samenkomsten en te bidden voor mensen. Hij heeft een enthousiaste stijl van spreken en haalt veel uit zijn eigen ervaringen met God. Hierdoor wordt het geen saaie theologische voordracht, maar een levendig verhaal. De bijeenkomst wordt verder aangevuld met muziek en gebed.

De bijeenkomst zaterdag begint om 19:30 en is in de bestuurskamer van het stadion. Zowel de toegang als het parkeren zijn gratis. Na afloop ben je welkom om samen met ons een kopje koffie of thee te drinken.

Op zondag 8 december zal hij tevens voor ons spreken in onze reguliere kerkdiensten. Deze zijn om 11.00 uur en 18.00 uur en houden we in onze zaal aan de Van der Kaaijstraat 60 in Alkmaar. Ook hier ben je natuurlijk van harte welkom.

Wat is de koers van jouw leven
Tijd voor een koersverandering?