diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Optreden Delfts Blond

Op zaterdagavond 6 oktober geeft Delfts blond een optreden in onze zaal aan de Van der Kaaijstraat 60 in Alkmaar. Het optreden begint om 20u en is gratis toegankelijk.

Delfts blond is de gospelband van Mirjam en Nienke. Twee jonge moeders uit Delft die optreden door heel Nederland. Ze zingen liedjes die veel mensen aanspreken. Positieve teksten, geinspireerd door een persoonlijk geloof in God. Vlotte, moderne muziek varierend in stijl van Anouk tot Celine Dion. Ze zingen in het Nederlands en Engels.

Nienke haar verhaal

Hallo mijn naam is Nienke en ik ben zangeres in de gospelband Delfts blond. Ik ben in een katholiek gezin opgevoed. Probeerde netjes te zijn voor anderen, maar als het mij beter uitkwam, dan deed ik gewoon wat ik wilde.
In 1994 kwam mijn middelste broer tot geloof. Zelf begon ik de Bijbel te lezen, gewoon om te kijken of er iets in stond wat ik nog niet wist. De verhalen kende ik van jongs af, maar wist niet of het waar was. Op een gegeven moment kwam hij op visite en zei: Ik kan je God niet laten zien, maar Jezus is voor jou gestorven, opgestaan uit de dood en ten hemel gevaren. Hij leeft en als je Hem in je leven vraagt, dan zal Hij je antwoorden. Ik nam de uitdaging aan. Ik vroeg vergeving van mijn zonden. Na het gebed voelde ik niets bijzonders, maar toen ik ‘s avonds weer de Bijbel las raakte God mijn hart.