diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Opgestaan. Kom Pasen met ons vieren!

Pasen is het feest van de opstanding van Jezus. Maar waar wil jij uit opstaan? Uit problemen of ziekte? Uit een verslaving? Of uit een leeg en doelloos leven? Jezus stond op uit de dood en bewees daarmee dat zijn kracht eindeloos is. Die kracht is ook beschikbaar voor jou. Jij kunt het zelf ervaren, als je Jezus in je leven vraagt.

Kom dit paasweekend langs en ervaar zelf de kracht van zijn opstanding:

Vrijdagavond 14 april 20.00 uur: film Peter and The Last Supper

We tonen de film Peter and The Last Supper. De film laat het Bijbelse verhaal van het laatste avondmaal vertellen door de ogen van de apostelen. Rome, het jaar 67 na Christus. Twee gevangenbewaarders krijgen de opdracht om een beruchte crimineel te bewaken. Hij heet Simon Petrus en komt uit Galilea. Een apostel, discipel en persoonlijke vriend van Jezus, die ook wel Christus wordt genoemd. Tot de dood veroordeeld laat de oude Petrus zijn leven aan zich voorbij trekken. Het levensverhaal van een man die begon als simpele visser en uitgroeide tot een van de sterkste figuren in het hele Christendom. Als Petrus zich klaar maakt om dit aardse leven te verlaten maakt hij tegelijkertijd een diepe indruk op zijn bewakers door de reddende kracht van het Evangelie.

Toegang tot de film is uiteraard gratis.

Zondagochtend 16 april 11.00 uur: Paasviering

Onze zondagochtenddienst wordt een speciale paasviering waarin we stil staan bij de opstanding van Jezus. Wat kan die opstanding voor ons nu betekenen? Ook zullen we deze dienst een avondmaalsviering hebben als herinnering aan hoe Jezus dit met zijn leerlingen deed vlak voor hij stierf. Na afloop van de dienst hebben we met zijn allen een gezellige paasbrunch met lekkere broodjes, eitjes en andere lekkere dingen. Je bent van harte welkom.