diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Kerkdiensten

We hebben elke zondag twee enthousiaste kerkdiensten. Deze diensten beginnen om 11.00 uur en om 18.00 uur. Beide diensten hebben dezelfde opbouw, maar een verschillende preek. We houden onze kerkdiensten in een zaal op de eerste verdieping aan de Van der Kaaijstraat 60 in Alkmaar. Op het terrein rond het gebouw kun je gratis parkeren.

Hoe gaat een kerkdienst bij ons?

We beginnen met een zangdienst. We zingen een aantal liedjes en als je wilt kun je meezingen met de tekst die geprojecteerd wordt. Daarna volgen gebed, mededelingen en een collecte. Tenslotte volgt een preek. We houden van praktische prediking waar je wat mee kunt in je leven. Soms uitdagend, maar altijd opbouwend. Een dienst bij ons duurt iets meer dan een uur. Na afloop is er altijd koffie en thee en kun je met andere napraten.

Soms wordt er tijdens de dienst gebeden voor zieken of andere specifieke noden. Na de dienst is er ook altijd gelegenheid voor persoonlijk gebed.

Kinderen

Kinderen zijn ook van harte welkom. We zijn een kleine kerk en daarom hebben we geen vaste oppas, maar afhankelijk van de kinderen die meekomen kijken we naar wat er het beste past.

kerkdienst met evangelist Edwin Jonkhout
een dienst met gastprediker evangelist Edwin Jonkhout