diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Jan: genezen van hemochromatose

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Jan Koster. Mijn hele leven lang heb ik last gehad van hemochromatose, een te grote opname van ijzer in verschillende organen. Dit leidde tot allerlei vage klachten zoals vermoeidheid en verschillende ontstekingen. Pas zes jaar geleden kwamen de dokters er achter wat er mis was  met mij en is er een diagnose gesteld.

Een paar jaar geleden ben ik tot geloof gekomen. Op uitnodiging van een buurmeisje die mijn problemen kende ging ik een keer mee naar een dienst bij Evangeliegemeente De Deur.

Gebeden door middel van handoplegging

Daar heb ik mijn leven aan Jezus gegeven. Er is verschillende keren voor mij gebeden door middel van handoplegging. Na verloop van tijd merkte ik dat ik beter werd. Ik had een lelijke ontsteking onder mijn oog die langzaam  weg trok. De vermoeidheid ging ook weg. Toen ik na 6 maanden weer voor controle bij de arts langs ging wilde de dokter de testresultaten bijna niet geloven. Mijn ijzerwaarden waren gedaald van 2100 naar 30. Om er zeker van te zijn moest ik om de drie maanden terug komen voor controle. De ijzerwaarden waren nog steeds laag.

Wat menselijk gezien onmogelijk is, het is een ongeneeslijke ziekte is, is mogelijk bij God.

Jan, Evangeliegemeente De Deur Delft