diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Diensten met Evangelist Gooijer

Wat moet God doen om zichzelf te bewijzen in jouw leven? Een groot reclamebord laten plaatsen in jouw straat? Wij geloven dat God zich zeker wil bewijzen. Hij wil zichzelf bewijzen in jouw leven. Laten zien dat hij echt is en van je houdt. Zijn liefde kan voelbaar worden in jouw leven. Hij bewees zijn liefde 2000 jaar geleden door zijn zoon Jezus op te offeren voor ons en vandaag kun je nog steeds daardoor zijn liefde in jouw leven ervaren. Wij zijn een kleine jonge kerk voor Alkmaar en omgeving waar Jezus centraal staat. Waarom Jezus? Omdat we een enorme verandering hebben gezien in onze eigen levens vanaf het moment dat we hem vroegen in ons leven. Toen kwamen zijn liefde en kracht vrij en dat willen we graag delen met elkaar. Hoe zou dat zijn in jouw leven?

Geef God een kans in jouw leven en kom langs bij onze diensten met gastspreker Peter Gooijer. Evangelist Peter Gooijer is een ervaren spreker die met veel passie de boodschap van God over de hele wereld brengt. Hij brengt dit op een enthousiaste en eigentijdse manier. Kom en ervaar het zelf. Ook als je vol met twijfel of vragen zit ben je van harte welkom.

De diensten met Evanglist Gooijer zijn zaterdag 8 december om 19:30 uur en zondag 9 december om 11:00 uur en 18:00 uur. Alle diensten zijn in ons zaaltje aan de Van der Kaaijstraat 60 in Alkmaar.