diensten: zondag 11u en 18u
adres: Van der Kaaijstraat 60, Alkmaar kaart
telefoon: 0624240049 (J.L. Siskens)
e-mail: info@dedeuralkmaar.nl

Ben: Genezen van kanker

Ik ben genezen van slokdarmkanker. Ik voelde me al een hele tijd niet goed en had een grote bobbel in mijn keel, waardoor ik veel pijn had en grote moeite met slikken.

In februari 2013 werd in het ziekenhuis geconstateerd dat ik slokdarmkanker had. Ik ben bestraald en heb chemokuren gehad, maar er is ook heel veel voor mij gebeden in de kerk. Op een gegeven moment is er tijdens een kettinggebed en -vasten veel voor mij gebeden. Er werd 40 dagen elke dag door iemand anders gebeden en gevast. Een belangrijk doel daarvan was mijn genezing. Dat heeft geholpen, want daarna had ik geen last meer van steken in mijn rechterzij en dat is ook niet meer teruggekomen.

In maart 2013 gebeurde er ook een groot wonder. In het ziekenhuis werd gecon- stateerd dat er nieuwe aderen bezig waren om de oude aderen heen te groeien. De oude aderen waren niet gezond meer. Normaal gesproken gebeurt dit nooit. De artsen waren verbaasd, maar ik weet dat God dit voor mij gedaan heeft.

Tijdens een genezingsdienst met evangelist Alkema ben ik naar voren gegaan voor gebed. Hij bad met en voor me en de mensen in de kerk baden mee. Na het gebed was de pijn compleet weg. Ik voelde duidelijk dat God mijn lichaam had aangeraakt en dat het warm werd van binnen. Ik had daarna geen enkel probleem meer met slikken.

Ik ging later terug naar het ziekenhuis voor controle en de arts constateerde dat de het gezwel weg was en dat de
kanker voor 95% uit mijn bloed genezen was. Het is een krachtig wonder van God en ik dank Hem dat Hij mij genezen heeft.

Ben, Evangeliegemeente De Deur Delft